Categorieën
17 augustus Augustus

Celios Dieet

DE DAG VAN HET CELIOS DIEET

Welkom bij het Celios Dieet! Waar het motto is: ‘No worry’s, be happy!’ 🍔🌽

Je hebt waarschijnlijk talloze diëten geprobeerd, maar ben je ooit gestuit op een dieet dat zegt: “Eet heel vet en lach je rot?” Nee? Nou, het Celios Dieet is hier om het spel te veranderen!

De Basisregels van het Celios Dieet:

  1. Heel vet: Waarom? Omdat het fijn is! Sla die magere yoghurt over en ga voor volle room. Je lichaam schreeuwt niet om calorieën, het schreeuwt om geluk!
  2. Mentaal Gezond: Tijdens dit dieet ben je niet alleen fysiek bezig, maar ook mentaal. Elke keer als je een hap neemt, herinner jezelf eraan: “Ik eet dit omdat ik er zin in heb!” 🧠
  3. Als je er zin in hebt: Vergeet vastgestelde eettijden. Ontbijt om 15:00 uur? Geen probleem. Midnight snack om 14:00 uur? Waarom ook niet?
  4. Heel je leven: Dit is geen tijdelijke bevlieging. Dit is een levensstijl. Wij geloven in ‘lang en gelukkig eten’.
  5. Geen samengestelde rotzooi: Wil je een salade? Snij gewoon je groente! Laat die kant-en-klare dressings en mysterieuze additieven achter in het supermarkt gangpad.
  6. Burger King: Ja, je leest het goed. Heeft je ziel behoefte aan een lekkere Burger King? Ga er dan voor! Bij het Celios Dieet zeggen we: “Een burger op zijn tijd, houdt de dokter buiten de lijn!”

Conclusie:
Als je zin hebt in een dieet waar je het gevoel hebt dat je niet op dieet bent, is het Celios Dieet jouw match made in food heaven! Dus onthoud: No worry’s, be happy en neem die extra portie friet als je daar zin in hebt. 🍟🥳

Disclaimer: Hoewel het Celios Dieet zeker voor veel glimlachen zorgt, raadpleeg je het beste een voedingsdeskundige voordat je grote veranderingen in je dieet aanbrengt. Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *